iparken

Venneleilighet i iParken - Realiser boligdrømmen sammen med en venn!

Er du i en situasjon der det føles utfordrende å komme inn på boligmarkedet alene? Frykt ikke, for vi har den perfekte løsningen for deg! Sammen med en venn kan du realisere boligdrømmen på en måte som ikke bare gir deg en fantastisk leilighet, men også mange andre fordeler.

Fordelene med å kjøpe sammen:

1. Delt ansvar for vedlikehold

Når du deler en leilighet med en venn, deler dere også ansvaret for vedlikehold. Det betyr at du ikke trenger å bære byrden alene, og dere kan enkelt organisere oppgavene mellom dere.

2. Reduserte kostnader

Å eie en bolig kan være kostbart, fra kjøpesummen til månedlige utgifter som lån, skatter, forsikring og mer. Når du deler disse kostnadene med en venn, blir det mer overkommelig økonomisk sett.

3. Felles mål

Dere deler et felles mål om å komme inn på boligmarkedet sammen i stedet for å leie. Denne samarbeidsånden kan gi dere ekstra motivasjon og glede i prosessen.

4. Sosialt samvær

Å bo med en venn betyr mer enn bare økonomiske fordeler. Det gir deg også muligheten til å dele hverdagen med noen du bryr deg om, og det kan bidra til en mer givende og sosial livsstil.

5. En større og mer fornuftig pris

Tenk deg at dere heller kan kjøpe en større 3-roms leilighet til en mer fornuftig pris enn at dere kjøper to separate 2-roms leiligheter. Dette gir dere mer plass og komfort uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Leilighet C - Perfekt for to venner

Vi mener at vi har den perfekte leiligheten for deg og din venn i iParken. Leilighet C i prosjektet er skreddersydd for to venner som ønsker å dele et nytt kapittel i livet sammen. Denne leiligheten byr på:

  • Rikelig med naturlig lys
  • Gode muligheter for garderobeløsninger
  • Enkel innredning
  • Flott baderom
  • To romslige soverom
  • En stor stue og kjøkkenløsning som inviterer til hyggelige stunder

Har dere ikke møbler? Vi betaler for en møbelpakke som en god start på den nye hverdagen!

Sammen med Bohus vil vi kunne skreddersy en møbelpakke for dere to slik at det blir en enkel overgang til et nytt hjem!  

Vi har også et samarbeid med en bank som kan hjelpe deg med finansieringen av denne fantastiske leiligheten. Deres ekspertise og støtte vil gjøre prosessen med å realisere boligdrømmen enklere.

Vil du vite mer om våre venneleiligheter i iParken? Ta kontakt med oss i dag, og la oss sammen hjelpe deg og din venn med å skape et nytt hjem og en lys fremtid. Sammen er alt mulig!

Kontakt oss nå for mer informasjon og visning.