iparken

Beliggenhet


I hjertet av rønvika

iParken bygges på tomta til gamle Kirkhaugen skole midt i attraktive Rønvika. Herfra er det kort gangavstand til matbutikker, treningssenter, Rønvik skole og kirke. Noen av byens fineste turstier ligger praktisk talt rett utenfor døra og hele byen er kun en kort sykkeltur unna. Kirkhaugen-området er samtidig rolig og tilbaketrukket med lite gjennomgangstrafikk.

SMARTE HJEM

Ditt hjem leveres med EcoMonitor, og smart HUB. Med din mobil kan du overvåke ditt strømforbruk, lade bilen når strømmen er billigst, og med smart HUB kan du selv velge hvor smart du ønsker å gjøre hjemmet ditt.

SYKKELDELING

Rønvika er i perfekt sykkel- avstand til det aller meste. Derfor vil det tilbys delings- ordning med større el.- lastesykler hvor det er plass til både barn og varer.

BOMILJØ

iParken finner du flotte leke- og utearealer som lar deg bo i en av byens triveligste nabolag i nedre Rønvik. Trygge omgivelser for store og små med både 2 og 4 bein.

LADETORG

iParken får felles ladetorg hvor dine gjester, kommunens tjenestebiler, eller den tilfeldige veifarende kan få ladet sin bil.

GRØNNE BYGG

Vår grønne boligstandard innebærer arealeffektive boliger, med gjenbruk av betong fra rivning, fasader med tre kledning, samt vannbåren oppvarming med solenergi og varmepumper. I kombinasjon med nærhet til kollektivtransport, vil du kunne bo i en grønn lunge med et lavt CO2 avtrykk.

100% FORNYBAR ENERGI

Leilighetene vil få energi fra eget Solcelleanlegg på takene, og fra lokalprodusert vannkraft med opprinnelsesgaranti. Solenergi er bærekraftig og ren energi som gir lave energi- kostnader og lang levetid.

Skillbakken 3, 8012 Bodø