iparken

Mindre bekymringer - iParken lanserer rentefrihet

Drømmer du om å kjøpe en ny leilighet, men er bekymret for at det kan ta tid å selge din gamle bolig?

iParken lanserer i dag rentefrihet, en unik finansieringsløsning for å gjøre veien til drømmeboligen enklere og mer tilgjengelig.

Fjorårets renteøkninger og innstramming på mellomfinansieringen fra bankene, har gjort det vanskeligere for mange å kunne realisere boligdrømmen. Avslag på mellomfinansiering gjør at flere ser seg nødt til å selge sin nåværende bolig før de kan kjøpe en ny. Dette skaper usikkerhet og stress, spesielt med den økende omsetningstiden som har vært det siste året.

«Rentefrihet er et flott tilbud i tider hvor boligmarkedet går litt tregere. Det finnes flere lignende forsikringsløsninger på markedet, men ingen som kan tilpasses hver enkelt kjøper» sier Mathias Nilssen, salgssjef i iParken.

Ved kjøp av leilighet i iParken kan det tilbys en individuell og skreddersydd løsning for personer som vil flytte fra sin nåværende bolig og til en leilighet i iParken. Rentefrihet gir deg muligheten til å få dekket rentekostnadene på din nåværende bolig i inntil 9 måneder mens du arbeider med å selge den. Målet er at flest mulig skal kunne kjøpe seg en ny leilighet på en trygg måte.

"Vi tror løsningen vår vil gjøre det lettere for mange å oppnå boligdrømmen nå, og samtidig få ro til å finne rett kjøper på sin gamle bolig. Trygghet er viktig.", påpeker Nilssen.

 

Hvorfor velge iParken:

Fantastisk beliggenhet: I Rønvika har vi bygget 114 enheter som ligger perfekt til for deg som ønsker å bo sentrumsnært, men likevel vil ha marka og naturen tett på. God kollektivtransport, nærhet til butikk, barnehage og skole. Bo nært og grønt!

Rentekostnader: Vårt tilbud om å dekke rentekostnadene i opptil 9 måneder gir deg muligheten til å finne rett kjøper for din gamle bolig!

Grønn finansiering: Boligene er kvalifisert for grønne lån på grunn av sin høye miljøstandard og energieffektivitet.

Alt er nytt: Når du kjøper en ny bolig gir det deg trygghet med at du får lave vedlikeholdskostnader, garanti i 5 år, og ikke minst et moderne hjem som både er energieffektive og kostnadsreduserende. iParken får blant annet energi fra eget solcelleanlegg på takene, noe som er med på å redusere strømkostnadene.

Lave omkostninger: Du betaler lavere dokumentavgift når du kjøper ny selveierbolig. Når du kjøper en ny bolig i iParken betaler du kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift, ikke av hele kjøpesummen – som du gjør når du kjøper en brukt selveierbolig.

Velkommen til iParken - Din nøkkel til en sømløs boligovergang!