iparken

Kjøp av leilighet i iParken kan gi grønne lån hos Sparebanken

Ekstra gunstig finansiering for deg som kjøper bolig i iParken!

Kjøp en energieffektiv bolig i iParken og få både lavere strømkostnader og ekstra gunstig finansiering med Grønt Boliglån fra SpareBank1 Nord-Norge. Invester i en bærekraftig livsstil og spar penger på lang sikt, sier Mathias Nilssen, Salgssjef i Boo Eiendom AS.

Utbygger Boo Eiendom AS har inngått et samarbeid med Sparebank1 Nord-Norge om Grønne Boliglån for boligprosjektet iParken på Kirkhaugen i Rønvika, sier Mathias Nilssen og banksjef Geir Terje Hansen i Sparebank1 Nord-Norge.

iParken har kvalifisert seg for grønne lån på grunn av sin høye miljøstandard og energieffektivitet. Boligene har solenergi, varmepumpe og energiklasse B. Investeringen i en bolig i iParken er en investering i både miljøet og din egen lommebok på lang sikt, sier banksjef Geir Terje Hansen.

Grønne lån er spesielle låneordninger som tilbys av banker for å finansiere miljøvennlige prosjekter og tiltak. Disse lånene tilbyr ofte gunstigere betingelser enn vanlige lån og kan brukes til å finansiere energieffektive boliger, solcellepaneler, varmepumper, energisparingstiltak og andre prosjekter som reduserer miljøpåvirkningen. Målet med grønne lån er å støtte bærekraftige løsninger og redusere klimagassutslipp. Bankene som tilbyr grønne lån vil vanligvis kreve dokumentasjon på prosjektets miljøvennlige egenskaper og effekter for å sikre at pengene blir brukt til å støtte miljøvennlige tiltak.

Dette samarbeidet med iParken er en spennende mulighet for oss å støtte opp om bærekraftig utvikling i vår region. Vi er stolte av å tilby grønne lån som gjør det enklere for kundene våre å investere i miljøvennlige prosjekter som iParken. Vi tror dette vil være en vinn-vinn situasjon for både kundene våre og miljøet, og vi ser frem til å fortsette å støtte slike initiativer i fremtiden, avslutter Bertil Sandvik Aas, banksjef bedriftsmarked Salten&Helgeland.