iparken

Suksess for iParken: – Kan med hånda på hjertet si at vi er stolte!

Bodøs første grønne boligprosjekt har fått en pangstart. I hjertet av Rønvik skal det bygges 114 flunkende nye leiligheter fordelt på fire blokker.

Leiligheten har en prisspenn fra like i underkant av tre millioner og opp til seks millioner kroner. I størrelse vil boenheten få et areal som ligger mellom 37 og 80 kvadratmeter

Nå har iParken solgt 40 enheter!

- Nå er byggingen like rundt hjørnet, sier salgssjef Mathias Nilssen i iParken.

Et prosjekt for alle

 

Det første byggetrinnet er to blokker på fire etasjer. Totalt utgjør det 56 leiligheter. 

Mathias Nilssen forteller at det er alt fra nyetablerte til eldre folk som skal flytte inn i de moderne leilighetene på den historiske tomta i Rønvika. 

– Dette er et prosjekt for alle. Leilighetene passer for alle aldergrupper i ulike faser av livet. Vi ser at de eldre gjerne kjøper de større leilighetene, mens de nyetablerte flytter inn i de mindre. De mest populære leilighetene vi har er treroms på 47 kvadratmeter. Dette viser at man har truffet en god planløsning på en tre roms leilighet, sier han.

Det er også de minste leilighetene som blitt solgt kjappest.  

– At de større leilighetene tar litt lenger tid å selge er forventet. Det er mange interesserte, og byggetiden slår ut på de leilighetene. Men vi er veldig fornøyd med prosessen så langt, og vi gleder oss til å starte byggingen av dette fantastiske boligfeltet, sier Nilssen. 


Stolte

Videre er han stolt over å være med på Bodøs første grønne boligprosjekt.

 – Vi kan med hånda på hjertet si at vi er veldig stolte over prosjektet. Det har vært en lang prosess, men vi er ydmyke for å komme i gang. Jeg tror det er mange som har ventet på dette. Dette området i Rønvik trenger en oppfriskning, og det kommer til å gi mange gode ringvirkninger, sier han.

 Byggestart er ventet til Q1 2022, og detaljprosjekteringen er allerede bestilt. 

 – Deretter er det ventet at det vil ta 20 – 24  måneder med byggetid. Det første trinnet skal stå ferdig høsten 2023, sier Mathias Nilssen.