iparken

iParken - byggingen er i gang!

Endelig har jobben i Rønvika startet: – Veldig kult

Endelig kan vi se at det bygges på tomta der IParken skal stå ferdig om halvannet år. 

– Ingenting er bedre enn å se gravemaskiner, sier salgssjef for iParken Mathias Nilssen.

Byggingen er i gang for fullt, og grunnarbeidet har kommet godt i gang. 

– Det er veldig fint å se at vi har kommet så godt i gang.  Det er ikke så lenge siden at det stod en nedslitt skole her, sier Nilssen og skuer utover tomta med et bredt glis om munnen.

Allerede om 17 måneder flytter de første beboerne inn i det nye nabolaget i Bodø.

– Det er veldig kult! Vi har hatt et veldig bra salg som gjør at vi kan komme i gang kjapt med prosjektet. Det blir utrolig bra å få leilighetene i Rønvika opp. Jeg tror også det er bra for bydelen at det kommer inn flere moderne leiligheter i området. Jeg tror det er mange som bor i en altfor stor enebolig i Rønvik, som godt kunne tenke seg å flytte til en enkel og moderne leilighet. Det frigjør også flere eneboliger til blant annet barnefamilier, påpeker Nilssen.


Starter snart med trinn 2

Det første trinnet i prosjektet er ikke helt utsolgt, men det er ikke mange leilighetene som er til salgs.

– Vi har solgt 42 enheter i dag av totalt 56 enheter. Det gjør at vi allerede kan starte byggingen, sier han.

Med tanke på salgssuksessen, så kan man komme i gang med trinn 2 kjappere.

 Allerede i Q2 starter man jobben med trinn 2.

– Her vil det bli 2-roms leiligheter fra 31 kvadratmeter og 3-roms leiligheter fra 47.5 kvadratmeter. De største enhetene vil ligge på rundt 80 kvadratmeter i dette trinnet også, opplyser Nilssen.

Byggetrinn 2 har også to blokker, der hvor den ene er 3 etasjer, mens den andre er 4 etasjer pluss en underetasje. 

– Her vil det være en god miks av leiligheter hvor jeg tror veldig mange vil kunne kjøpe, sier Nilssen.
Det er spesielt å følge et helt prosjekt

– Hvor mye gleder du deg til det står ferdig?

– Man gleder seg jo til prosjektet står ferdig selvfølgelig, men det er jo hele prosjektet i seg selv som er morsomt å følge hele veien. I dag er det salget av leilighetene som står i fokus og finne de rette kjøperne til leilighetene. Dette er en av de tingene som er det artigste med jobben. Det å bli kjent med utrolig mange kjøpere som man følger opp steg for steg til man står på overlevering og man får levert boligen de har ventet på, forklarer han.

 – Klarer du å visualisere og se for deg hvor fint det blir på tomta?

– Jeg tror dette blir et løft for området når det står ferdig. Jeg tror flere i området vil bruke parken oftere. Og man vil sette pris på de grønne lungene man har. Da skolen sto tom her har det vært mye hærverk. Mens nå forvandler vi det til et boligprosjekt hvor man vil møte alt fra yngre grupper til eldre. Og området vil også bli utrustet med flere lekeplasser, uteområder mm. Dette kommer til å gi et som sagt et løft for hele området og bruken av parken tror jeg blir veldig mye bedre.