iparken

Flotte 2 roms leiligheter i nydelige omgivelser i Nedre Rønvik!

Salget er allerede i gang med trinn 2 i boligprosjektet iParken.

Denne 2 - roms leiligheten har vært en av de mest populær i vårt prosjekt og vi er allerede UTSOLGT i trinn 1!

iParken bygges på tomten til gamle kirkehaugen skole midt i attraktive Rønvika. Her vil du ha gangavstand til marka, trening matbutikker og en kort sykkeltur unna byen!

Leilighetene ligger fra 1 - 4 etasje med priser fra 3.040.000,- til 3.190.000,-

Er dette boligen for deg?

Det gode naboskapet er viktig, og vi håper parken vil være en bidragsyter for felleskap og gode samlingspunkter. Delingsløsninger vil også stå sentralt iParken. Her vil man finne el-lastesykler som man kan dele med naboen, ladeløsninger for elbil og solcelleoppvarming som reduserer strømutgiftene for alle i naboskapet.

iParken ligger nydelig plassert midt i den vakre bydelen Nedre Rønvik. Alle leilighetsbyggene har tilgang til å benytte parken som ligger helt inntil boligene. I sommermånedene kan man nyte solgangen og hageliv i grønne omgivelser. Vintertid vil snødekte bakker gi rom for skilek og akebrett.

Det er kun 200 meter fra iParken til du kobler deg rett på turstinettet i Bodømarka. Turen opp til Linken er nydelig og avsluttes med fantastisk utsikt over hele byen. Herfra kan man følge turstinettet gjennom hele Bodømarka og besøke alle byens topper.